Vi planlegger, produserer og formidler ditt budskap på en
kreativ og resultatbringende måte i sosiale medier.

Bonobos er spesialisert på innhold for sosiale medier. Vi tar produktbilder, portrettbilder for din bedrift, stemningsbilder og matbilder.

FOTO

Trenger du produktbilder, inspirasjonsbilder, portrettbilder av de ansatte i bedriften, matbilder eller stemningsbilder? 

Fotografi er et effektivt kommunikasjonsmiddel i sosiale medier, og vi tar alle slags bilder tilpasset digitale flater. Kontakt oss her for foto! 
 

I Bonobos er vi spesialisert på video. Vi filmer matvideoer, promoterer produkter og tjenester. Trenger du en video? Kontakt oss!

VIDEO

Ønsker du å promotere et produkt på en ny og oppsiktsvekkende måte, vise frem gjengen bak tjenesten deres eller kanskje dere vil lage en how-to film?

På en tidseffektiv og kreativ måte jobber vi oss frem til et konsept som fanger seeren fra de første sekundene til budskapet er formidlet, og som garantert vil gi deg resultater. Kontakt oss her for video! 

I Bonobos er vi dronesertifisert og elsker å fly. Trenger du en ny vri på noe eller vise det fra et annet perspektiv? La oss lage en dronevideo for deg!

DRONE

Vil du gi filmen din en helt ny vri eller vise noe fra et annet perspektiv? 

Med drone kan man få følelsen av å se noe velkjent for aller første gang, og det er en effektiv måte å fange seeren på. Vi er dronesertifiserte fra luftfartstilsynet og tar gjerne på oss droneoppdrag! Kontakt oss her for drone!
 

Noen av våre kunder:

MatPrat

MatPrat

Hewlett Packard

Hewlett Packard

TOOLS

TOOLS

MyCall

MyCall

Aprila bank

Aprila bank

Amesto

Amesto

SuperOffice

SuperOffice

Tripletex

Tripletex

Høiax

Høiax

VVS Dagene

VVS Dagene

Expandi group

Expandi group

Berg-Hansen

Berg-Hansen

Østfoldhallene

Østfoldhallene

Komplett Bedrift

Komplett Bedrift

AGA

AGA

Umoe gruppen

Umoe gruppen

Vi tilbyr pakkeløsninger for din bedrift!

Vi kan hjelpe deg med større prosjekter, fra å bygge opp din merkevares profil over tid - 
til å produsere enkeltmateriell etter deres behov og ønsker.

Kontakt oss her for mer informasjon om hvordan vi kan hjelpe deg!


RETAINER

Ønsker dere å sette ut all drift av sosiale medier, kan vi ta oss av strategi, innholdsplanlegging, produksjon, annonsering, community management, optimalisering og rapportering. Vi jobber aktivt for å engasjere deres følgere og bygge opp en relevant følgermasse. Kontakt oss for mer informasjon om våre retainer-avtaler.

KAMPANJER

 Har dere et nytt produkt eller en tjeneste som trenger litt ekstra oppmerksomhet over en periode? Vi utvikler konsepter og produserer innhold som mest effektivt får ut deres budskap i sosiale medier. 
Kontakt oss for mer informasjon om kampanjer i sosiale medier!

ENKELTSTÅENDE PRODUKSJONER

Trenger dere en case-video, bilder av en ny rett på menyen eller en enkel stemningsfilm? Send oss en mail på hva dere trenger, så kommer vi sammen frem til en enkel og effektiv løsning. 
Kontakt oss for mer informasjon om enkeltstående produksjoner!

 

I Bonobos kan vi sosiale medier og leverer alltid topp kvalitet i alle ledd. Vi sørger for at dere når deres mål på en lønnsom måte, ved
å tilby løsninger tilpasset deres behov. I prosessen er vi tilgjengelige, fleksible & kostnadseffektive.

 
 

Innhold som treffer målgruppen bidrar til at deres langsiktige mål om å bygge merkevare eller mer kortsiktige mål, som å øke salg eller påmelding i en periode, nåes på en kostnadseffektiv måte.

Innen 2019 er det sagt at mer enn 80% av all trafikk på nett vil komme fra video. Det er ikke bare din SEO som rangeres høyere ved bruk av video, men det er bevist at det øker gjenkjennelsen av din merkevare betydelig. 

Sosiale medier er kanskje den viktigste plattformen for å bygge en levende merkevare i dagens samfunn. Her har man en ypperlig mulighet til å gjøre merkevaren sin gjenkjennelig og attraktiv for kunden. Vi har spisskompetanse på å planlegge og produsere innhold for sosiale medier for å nå dine mål. Få en gjennomgående tone og stil i kommunikasjonen som målgruppen ønsker å se, post regelmessig og ha en dialog med kunden. 

 
Bonobos er et sosialt mediebyrå, spesialisert på innhold i form av foto, video, drone og design. Kontakt oss for hjelp med facebook og instagram innhold.

Joanna Sjönvall

Joanna er en kreativ fotograf med øye for lys. Hun har utdannelse fra LA innen foto og video og har mange års erfaring fra TV-bransjen. Joanna er dronesertifisert, brenner for å vise verden fra ulike synsvinkler og ønsker å skape historier med verdi.

Bonobos er et sosialt mediebyrå, spesialisert på innhold i form av foto, video, drone og design. Kontakt oss for hjelp med facebook og instagram innhold.

Oda M. Ruud

Oda er en fremoverlent AD med hjerte for design. Med bakgrunn fra markedskommunikasjon og en MFA i art direction og design er hun utstyrt med businessteft og et godt visuelt øye. 

full_str.jpg
full_str_M.jpg

HELENA HAUGEN

Helena er en fotograf og klipper med et kunstnerisk og abstrakt uttrykk. Hun har bachelor i Art Direction fra Westerdals og har alltid vært fascinert av hvordan man kan bruke foto og video til å formidle følelser og historier. Helena er overbevist om at godt innhold skapes ved å fortelle ærlige og engasjerende historier.

MARTINE KOLSTAD

Martine er en nysgjerrig fotograf med en forkjærlighet for god historiefortelling og det dokumentariske. Hun har en bachelor i fotojournalistikk og multimedia fra Australia. En kvalitetspotet med foto og video som grunnsteiner - og alt annet som utfordrer den kreative tankegangen som byggeklosser.


Vi samarbeider også med dyktige tekstforfattere, webdesignere, SEO og web-spesialister for å kunne tilby dere full pakke!